Wij zijn op zoek naar iemand die een stageproject wil doen rond …

Kost tracking voor Oracle Cloud

Waar vind je een toffe stageplaats in IT, waar je naast nieuwe technologieën ontdekken ook meteen de kans krijgt om aan een project voor een klant te werken? Bij ons! Zo bouw je naast de technologie ook meteen ervaring op aan de kant van de business.

Exitas biedt haar klanten een managed cloud service aan, waarbij we hun omgeving binnen Oracle Cloud in beheer nemen.
Als deel hiervan zijn we op zoek naar mogelijkheden om het cloud verbruik van die klanten beter te kunnen opvolgen en trends te detecteren.

Jobomschrijving:

Als onderdeel van jouw stage zal er een bestaande open source oplossing moeten geëvalueerd worden, waarbij deze oplossing binnen Oracle Cloud moet opgezet en geconfigureerd worden. Daarnaast moet er bekeken worden welke aanpassingen er eventueel nodig zijn om deze multi-tenant te maken.

Bij het opzetten van de oplossing zal je ook de nodige netwerk, security, compute, IAM, … resources moeten opzetten binnen Oracle Cloud om de applicatie te hosten en de consumptions vanuit andere accounts te kunnen importeren.

Op het einde van de stage verwachten we een demonstratie van de applicatie alsook een verslag van de beperkingen of problemen die er nog zijn van deze applicatie en eventuele aanpassingen die nodig zijn om deze geschikt te maken voor onze doelstellingen.

Wie is Exitas?

Exitas is al meer dan 15 jaar dé referentie in de markt voor alles wat Oracle infrastructuur aanbelangt.

We leveren zowel de hardware en software technologie als de expertise van onze consultants om data-omgevingen op te zetten en te ondersteunen voor onze klanten. Onze drie grote takken zijn reselling, consultancy (zowel lange termijn als op projectbasis)  en een service desk.

We bieden klanten de mogelijkheid tot een managed services contract met 24/7 ondersteuning en monitoring.

Wie ben jij?

Communicatie is één van jouw sterkste punten. Je houdt van een goed gesprek en je kan je makkelijk aanpassen aan de persoon die voor je staat.

· Je bent klantgericht, servicegericht en probleemoplossend.

· Je bent gefocust op samenwerking, innovatie en continue verbetering.

· Je kan je goed uitdrukken in zowel het Nederlands als het Engels en bij voorkeur ook in het Frans.

· Ervaring met infrastructuurprojecten of een achtergrond als system administor of DBA is een plus.

Interesse?

Bij een lekkere kop koffie (of thee) leren we elkaar kennen en bespreken we wat de stage precies inhoudt en wat jij leuk vindt om te doen. Je mag ons altijd verbazen met je ideeën en ervaring. En wij doen er alles aan om jou een goed beeld te schetsen van onze manier van werken.

Ben jij de persoon die we zoeken?
We verwelkomen je graag in ons team!